MODALITATI DE PLATA

Plata in numerar sau ramburs
Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul IntelliTECH SRL. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Plata ramburs se poate realiza numai la achizitionarea pachetului Suport Tiparit & Backup CD, dupa cum este mentionat mai jos. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Atentie!!! Societatile de curierat rapid percep un comision de aprox 2-3% din suma preluata.

Plata prin virament bancar sau ordin de plata
Plata prin ordin de plata sau virament bancar se face doar in baza facturii proforme valabile emise de IntelliTECH SRL.

Livrarea produselor se realizeaza numai dupa confirmarea platii, intr-unul din conturile societatii mentionate in factura proforma.
MODALITATI DE LIVRARE

Livrarea produselor comandate se realizeaza pe suport electronic in termen de 48h de la data confirmarii platii (in cazul in care produsele se afla pe stoc) astfel:
- certificatul de licentiere cu codul de activare al produsului il regasiti in ghidul de instalare si activare al programului ce va fi trimis prin email in format .pdf.
- factura fiscala va fi transmisa prin email in format .pdf, iar originalul se va trimite prin posta.

In cazul in care doriti o copie de rezerva pe CD a produsului software achizitionat, puteti comanda la fiecare produs in parte Suport Tiparit & Backup CD. Acesta va contine:
- CD cu kit-ul de instalare;
- ghidul de instalare si activare al programului ce contine si certificatul de licentiere in format tiparit;
- cheie hardware de autentificare pe USB (daca este cazul);
- factura fiscala in format tiparit;

*Taxele de transport sunt incluse in pretul produselor.

In cazul comandarii Suport Tiparit & Backup CD, acesta se va trimite prin serviciul de curierat rapid Cargus Express asigurat de Cargus Romania (www.cargus.ro), tel. 021 9282) in termen de 48h de la data efectuarii platii (in cazul in care produsele sunt pe stoc). In cazul in care produsele comandate nu se afla pe stoc, veti fi anuntati care este termenul de livrare (maxim 7 zile lucratoare). La data expeditiei veti primi o notificare prin email cu toate informatiile necesare pentru urmarirea in timp real a coletului.

INTELLITECH SRL nu va putea fi raspunzatoare in nici un fel pentru coletele primite in stare deteriorata datorita transportului / manipularii / depozitarii efectuate de compania de posta sau curierat. Beneficiarul va urmari si verifica starea documentelor si a continutului coletului in prezenta reprezentantului societatii de livrare. In cazul in care se constata o posibila deteriorare a continutului sau o desigilare a pachetului, aveti obligatia sa nu receptionati coletul.

DOWNLOAD

Pentru a accesa sectiunea de DOWNLOAD a fiecarui produs in parte trebuie sa va inregistrati pe site, prin crearea unui cont de utilizator (adresa de email si o parola sunt obligatorii).

Prin accesarea si inregistrarea dvs. la sectiunile de download ale website-ului, INTELLITECH SRL va acorda posibilitatea de a accesa/descarca in mod gratuit informatiile disponibile in sectiunile publice. Acesarea, descarcarea si evaluarea versiunilor demonstrative ale programelor software disponibile pe website-ul nostru se face pe propria dvs. raspundere si va obligati sa respectati clauzele, termenii, obligatiile emise de dezvoltatorul software-ului respectiv.

INTELLITECH SRL nu va fi raspunzatoare in nici un fel de daune, si nu va avea obligatii de orice fel pentru accesarea, descarcarea si evaluarea produselor software de catre utilizatorul website-ului sau orice alta persoana juridica sau fizica.

GARANTIA PRODUSELOR

Produsele software nu fac obiectul garantiei. In cazul produselor ce se autorizeaza prin intermediul unei chei hardware (cheie USB), garantia se acorda numai pentru acea cheie. Cheile hardware beneficiaza de o perioada de garantie conform legii.

PROGRAM DE LUCRU SI CONTACT

Produsele comercializate de societatea noastra pot fi comandate si telefonic in urmatoarele zile lucratoare:

Luni - Vineri intre orele 09.00 - 17.00.

Tel: 0040 256 248 647 / 0356 420 234 Fax: 0040 256 248 647 / 0356 814 184 Email: welcome@intellitech.ro

Ne puteti gasi la punctul de lucru din Timisoara, str. Virtutii nr. 6, jud. Timis.
tel/fax: 0040 256 248 647
tel/fax: 0040 356 420 234welcomeintbs.ro


Integrated Business Solutions
IntelliTECH & IntelliNSTAL SRL


Adresa: Str. Virtutii, nr. 6
300126, Timisoara, Timis, RO

© INTBS 2023